top of page

Bezorgen

Home    -    

Levertijd

Bij Grace vanderHeide Photography versturen we uw bestelling op werkdagen binnen 48 uur met PostNL. U ontvangt van ons een verzendbevestiging per e-mail zodra uw bestelling is verzonden.

Bij grotere bestellingen wordt u bestelling verzonden als pakket en ontvangt u van ons een track and trace code. Indien u niet thuis bent vindt u een briefje van PostNL in uw brievenbus. PostNL geef aan of het pakket bij de buren is afgegeven, of dat u het kunt afhalen, of wanneer PostNL weer langs komt. 

 

Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres. Wil u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk of wilt u iemand een cadeau sturen), dan kunt u dit aangeven als u uw bestelling plaatst.

 

Verzendkosten

Bij bestellingen met levering binnen Nederland betaalt u verzendkosten volgens de tarieven van PostNL. Brievenbuspost is €4,10 en voor pakketten zijn de verzendkosten vanaf  €8,17.  U kunt de tarieven voor particulieren vinden op de volgende website: https://www.postnl.nl/tarieven

bottom of page