top of page
MEMBEAR donatie sup11citytour_edited.jpg

MEM-Bears®
- handmade -

Home    -    MEM-bears

Voor liefde & verbinding

Handgemaakte unieke beer met opnamemodule voor een gepersonaliseerd bericht met uw eigen stem om uw dierbaren nog meer liefde en verbinding te geven op de momenten dat u er even niet kunt zijn.

- JOUW EIGEN STEM DAT MAAKT HET VERSCHIL-

"Zeker fantastisch initiatief. Ik heb de werking met mijn ogen mogen zien bij een dame waar ik mee werkte die vaak diep in haar eigen wereld zat.
Zodra ze de stem van haar dochter een liedje in haar moedertaal hoorde zingen kwam er zo'n mooie wakkere blik en konden wij heel goed contact met haar maken, zo mooi ❤" 

- Lissy-

Echt een verschil maken in iemand zijn leven.........dat kan jij nu doen.

Wie o wie kent nog iemand die de liefde en verbinding van de mem-bear met je eigen stem kan gebruiken?

Onze diensten

“Dementie verdwijnt naar de achtergrond als je voorbij de ziekte kijkt”

Artikel geschreven door Boukje Wiersma voor de Leeuwarder Seniorenkrant

gvdh_art3-4p7o21.webp

Soms kunnen er uit een heftige gebeurtenis hele mooie dingen ontstaan. De MEM-bear is daar een prachtig voorbeeld van. Toen de moeder van Grietje van der Heide in 2012 de diagnose frontotemporale dementie kreeg, was er veel verdriet te verwerken. Maar uit dat verdriet kwam de wens naar boven om dementie op een positievere manier te benaderen. Ze vond in Jan ’t Hoen, die eigenaar is van een kleinschalig verpleeghuis in Wezup, een zielsverwant.

Primeur

"Een waardevolle beer. Niet alleen voor mensen welke ziek bestempeld zijn. Maar eigenlijk voor iedereen dit een knuffel op zijn tijd nodig heeft."

- Marleen

"Bedankt Grietje voor het mooie berecadeau. Ik zit in Brabant en mijn moeder in Friesland. wat leuk om zon lieve beer te sturen met mijn stem! mijn moeder was er erg blij mee!"

- Annemarie

Geen beer nodig, maar wel iets willen doen? Doneren mag hier.

bottom of page