top of page

Retourneren

Home    -    

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@13mooiemensen.nl Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Als u iets niet bevalt dan mag u altijd ruilen of uw betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.

  • Ruilen of uw geld terugvragen moet binnen 14 dagen na aankoop. Retourzendingen of ruilingen die u later dan 14 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.

  • Boeken worden  alleen teruggenomen als wij constateren dat het boek onbeschadigd en niet gebruikt is. Zijn de boeken in een zodanige staat dat wederverkoop niet meer mogelijk is, dan wordt uw retourzending niet in behandeling genomen.

  • Indien u geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij uw pakket retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.

  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.

Ons retouradres:
Grace vanderHeide 
Hof van Halenweg 2-654
9414 AG Hooghalen, Drenthe 

bottom of page