top of page

MEM komt op je verjaardag!!!

Het mooiste cadeau wat je ooit gehad hebt!


Vandaag is de dag dat jij geboren werd Grietje (Grace) van der Heide 🌻. Een prachtige, lieve, interessante en mooie vrouw die de hele wereld wel wil helpen.

Jij die mij zoveel leerde. Zelfs foto's maken met professionele apparatuur vind ik nu geweldig.


Vandaag voor het eerst komt jouw moeder in Egmond aan Zee. Zij is al een jaar opgenomen in Donderen vanwege een Fronto Temporale Dementie(FTD). Ze zal het geweldig vinden. Jij die er altijd voor haar is en haar zo graag wil helpen. Lief van je broer Jan van der Heide, CMSE Heide en schoonzus dat ze haar ophalen en komen brengen. MEM blijft zelfs een nachtje slapen.


De onmacht is zo groot als het zorgen voor haar niet altijd lukt in het huis waar ze nu woont. Voor de zorg is het niet altijd even gemakkelijk. Accepteren van de ziekte is heel moeilijk. Vooral omdat als MEM bij ons er vrijwel niets aan de hand is. Voor haar zal dit een geweldige dag zijn samen met je familie.


Grietje ik vind het fantastisch en een eer dat ik deze mooie dag met je mag vieren. Vannacht om 0.00 uur heb ik je al mogen feliciteren aan het strand. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Eigenlijk zoals elke dag dat wij ons samen inzetten voor mensen met dementie en voor de mensen die zo hard aan het werk zijn om anderen te helpen.


Grietje je bent geweldig en we gaan nog vele spannende jaren tegemoed!!!!!

113 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page