top of page

Samen KenniZ delen in de zorg“Deel je passie met andere zorgondernemers”


Het leek wel of we in Saint Tropez waren. Prachtige jachten, een mooie omgeving en een stralend blauwe lucht. We spraken met twee mooie gemotiveerde mensen. Bas Tjiptawardana voorzitter KenniZ: Het kennisplatform voor zorgondernemers en Nicole Schonherr, manager Communicatie& Events bij KenniZ het platform voor zorgondernemers in de kleinschalige zorg. Zij hebben als missie om alle kleinschalige zorgorganisaties te verbinden en het delen van kennis centraal te stellen.


Steeds in dit gesprek kwam het SAMEN DOEN heel vaak naar voren. KenniZ probeert de zorgondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen.


We spraken over het KenniZ platform(community) en waar het doel is om mensen te verbinden en bij elkaar te brengen.

Wonen en zorg kwam aan bod.

Wij zagen onszelf later al zitten in het mooie kleine appartementsgebouw aan Zee. Studenten als medebewoners en samen beneden in de grote huiskamer. Binnenlopend bij het kantoor van KenniZ om een Event voor te bereiden. Een Japanse toerist die een nachtje had gelogeerd en een lezing gaf die ochtend in het huis. Professionele hulpverleners die persoonsgerichte zorg verleende etc. etc……Allemaal prachtige initiatieven die waarheid kunnen worden. Het zorghuis van de toekomst???


Alles staat natuurlijk met de sfeer en deskundige zorgverleners. “ben je goed bent voor de medewerkers vertaald zich dat in goede kwalitatieve zorg voor de mensen die er wonen. Samen zul je het moeten doen. Bas; “Luister naar zorgmedewerkers en zorg ervoor dat zij zichzelf kunnen zijn”.


Zorg waar het om de mensen gaat, menswaardige zorg! Zorg kleinschaliger, regionaal en lokaal.


Wij gaan met KenniZ de verbinding aan en werken samen aan een menswaardige zorg. Een zorg die kleinschaliger meer regionaal en lokaal gegeven wordt. JanGrietje, wij zijn er klaar voor!


Wilt u het hele interview zien kijk dan op jangrietje.nl/blog


Als u een MGB ziet rijden in de kleur Racing green dan graag even een berichtje naar Jangrietje…….

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page