top of page

Welbevinden van mensen in het interieur"te luisteren naar de mensen"


In 2018 werd ik door Jan Tsjerk Loonstra gevraagd om mee te doen met een brainstormsessie over het zorgmeubelair van de toekomst. Meedenken over de eisen waaraan meubelen moeten voldoen qua stevigheid, herkenbaarheid, bekleding en natuurlijk de uitstraling. Nog staat mij die dag bij. Een mooi familiebedrijf van anita bosman gevestigd in Leek waarin respect voor mens en milieu belangrijk is.


In 2018 merkt ik al de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Voorop moest staan het welbevinden van de mens. De hospitality ten top.


Aangezien Grietje (Grace) van der Heide 🌻en ik met het zorghuis van de toekomst bezig zijn leek ons dit een prachtig bedrijf om te bezoeken.

Met Jan Tsjerk was ik al die tijd in contact gebleven.


Bij binnenkomst was de sfeer nog steeds het zelfde na 3 jaar hier niet geweest te zijn. De koffie, thee en broodjes smaakte heerlijk in de warme ontvangstruimte waar tevens de meubelen waren geplaatst.


We kregen een rondleiding door het magazijn waar assemblage van verschillende producten plaats vond. De ruimte prettig en de sfeer voelde goed onder de medewerkers. Op dat moment werden er een paar honderd kasten in elkaar gezet. Twee van de medewerkers waren hiermee bezig en zij deden er wel meer dan honderd per dag.


In de showroom hoorde en zagen wij dat niet alleen het welbevinden van de bewoners belangrijk is maar tevens voor de medewerker. Belangrijk om een thuisgevoel te krijgen.


We hebben weer een prachtige verbinding gemaakt met het bedrijfsleven. De zorg kan veel leren van de ondernemers en anderom leren zij de zorg kennen. Inspiratie naar beide kanten.


Bij het weggaan gaven wij een aantal kaarten met "jij bent mooi" voor de prachtige medewerkers.


Als wij geen werk meer in de zorg kunnen krijgen gaan wij bij Ross Tucker Projectinterieur meubels in elkaar zetten. Het lijkt mij geweldig! Elke dag heerlijke koffie en broodjes tussen de middag en een aardige werkgever.


Anita, Jan Tjserk en alle medewerkers bedankt dat we een kijkje mochten nemen in jullie mooie bedrijf en samen gaan we er een mooie toekomst van maken in de zorg!

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page