top of page

Bent u er klaar voor?

Dan nemen wij u mee op ontdekkingsreis door de wondere wereld van ‘zorgland’.


Een oude MGB en een pak kaarten met ’jij bent mooi’ een glimlach en rijden maar.


Bijzondere mensen ontmoeten. Op de straat en in de zorginstellingen. Prachtige verhalen en mensen met een passie.


Van mensen op de werkvloer tot bestuurders van grote instellingen. Niet alleen in de zorg maar soms komen we mensen met hele andere beroepen tegen. Bijzondere mensen die door Jangrietje een podium krijgen en verdienen.


Geen enkele reis is hetzelfde en steeds leren wij veel. Humor zal je regelmatig in de verhalen terugvinden. We prijzen ons gelukkig dat we op plekken komt waar we normaal gesproken nooit mochten komen. Laatst waren we in een zorginstelling wat vroeger een klooster was geweest. Nonnen in prachtige kostuums liepen om ons heen. Prachtige beelden en schilderijen.


Er zijn mensen die ons graag willen ontmoeten. Het netwerk is groot en Jangrietje is zeer zichtbaar. We voelen ons wel eens BN-ers en blijven gewoon.


Er zijn dagen dat we op reis gaan en niet weten waar we terecht komen. Lopen dan zomaar een zorginstelling binnen of worden uitgenodigd om binnen te komen kijken bij iemand waar we toevallig langskomen. Ontmoetingen op straat of anderszins.


Als u de oude MGB of de oude Citroen DS ziet rijden dan zijn we in de buurt en kom met ons kennismaken.


Wij horen graag uw verhaal!


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Pas dan kan je goed leven"

Mem wordt al blij van het 2e nummer van ons JG Magazine. Door haar dementie verliest ze beetje bij beetje de woorden en de betekenis van alle woorden. Toch lukt het haar nog om teksten voor te lezen.

Comments


bottom of page