top of page

Floris V had hier graag gewoond!Als Floris V problemen met zijn geheugen had gekregen zou hij hier graag hebben gewoond. Grietje en ik werden als filmsterren binnengehaald bij 'wonen bij september' in Muiden. Estelle had al aangegeven dat het ons aan niets zou ontbreken. Nou wij hebben het geweten. Wat een warme zorg werd hier gegeven. Niet alleen aan ons maar zeer zeker aan de mensen die hier woonde. Hospitality ten top. Natuurlijk mochten wij meehelpen. Heerlijk om weer wat te kunnen betekenen. Ik was trots op Grietje die een natuurlijke wijze had voor zorg en welzijn. We hadden gesprekken, hielpen met het eten koken, aten mee en maakte 's avonds een mooie wandeling met een grote groep mensen. Er ging zelfs een dame mee die anders nooit zo zin had om mee te gaan. Wat een topteam stond hier. Zo wil iedereen wel wonen die zorg nodig heeft!

Bestuurders van Wonen bij September jullie kunnen trots zijn op de medewerkers, bewoners en huis. Hier wordt vanuit het hart zorg verleend.

Zorg dat het zo blijft. Als we het hebben over goede voorbeelden in de zorg dan is dit het wel. Ik herkende vele dingen die ik ook in mijn eigen zorghuis toegepast heb.

Er waren zelfs een paar bewoners die het zo gezellig vonden dat ze vroegen of we vaker wilde komen.

We hebben heerlijk geslapen als een prins en prinses. De nachtdienst heeft goed over ons gewaakt en straks gaan we aan het lopend buffet.

Het zal moeilijk zijn om vanmorgen afscheid te nemen. We zullen deze gelukkige mensen missen. Op maar mooie voorbeelden in de zorg.

De DS heeft veel bekijks. Overal delen wij 'jij bent mooi' kaarten uit en mag men een wens of droom invullen en deponeren in de schatkist van geluk.

U gaat van ons horen!105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page