top of page

GEZOCHT .... SOCIAAL INITIATIEF (die een borduurmachine kan gebruiken)

Bijgewerkt op: 24 jun. 2023


Misschien kent u de MEM-Bear en weet u

dat deze beer met de stem van een dierbare mensen met dementie troost en plezier kan geven.


Of.... Nee die kent u nog niet. Wij hebben uw hulp nodig!

Alhoewel we bijna 70 beren hebben weggegeven of verkocht blijft het heel moeilijk om deze handgemaakte beren kwijt te raken. Wij hebben nog 13 in de webshop staan.Mensen weten niet wat de beer doet of het is te confronterend voor de familie dat een ouder met een beer 'loopt'.


Wij zien keer op keer dat deze beer zoveel teweeg kan brengen en we hebben voorbeelden op video en genoeg positieve verhalen waarbij wij elke keer weer kippenvel krijgen. Bekijk hieronder het filmpje vanaf 1 min.27 seconden.

MAAR ..... dit is niet genoeg om deze beer bij de juiste mensen te krijgen. Blijkbaar is hier geen markt voor in de vorm waarin de beer nu gepresenteerd wordt.Voor deze beer hebben wij van Brother een borduurmachine gedoneerd gekregen. Die staat nu eigenlijk niets te doen en dat is zonde.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GOED DOEL IN DE CREATIEVE SECTOR DIE MET MENSEN MET EEN ACHTERSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT WERKEN EN DIE DEZE BORDUURMACHINE GOED KUNNEN GEBRUIKEN.


WIE OF WIE kan en wil ons helpen of om mee te denken hoe wij de Mem-bear op een andere manier of in een totaal andere vorm kunnen inzetten?
95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page