top of page

Het Andere Wonen Leeuwarden

Twee maanden geleden maakte we al kennis met een zeer gemotiveerde zorgondernemer Martha Rauwerda. We spraken haar over het JG kader van levenskwaliteit die wij bij instellingen afnemen. Alleen al haar ideeën aanhoren over het nieuwe kleinschalig wooncomplex was heerlijk. Niet zeuren maar doen. "waar word je blij van" hoorde wij regelmatig. Een gouden hart voor collega's en mensen met dementie en bewoners met een andere zorgvraag die binnenkort in hun nieuwe (t)huis komen wonen.

Jouw visie van individuele aandacht, eigen regie en kwaliteit van zorg herkennen we volledig alsmede dat de mindset van iemand van grote invloed kan zijn.


Gisteren waren we bij Martha in het huis aan Noordvliet 37. We keken onze ogen uit wat een prachtige appartementen. Hier wil iedereen wonen. Er waren zelfs al studenten geweest die er zo in wilde gaan. Er zijn nog een paar appartementen vrij!

Het Andere Wonen bied zorg op maat aan senioren met een zorgvraag.


Gisteren zaten we alvast in de algemene ruimte. Een ruimte waar iedereen welkom is. Een ruimte waar zelfs de buurt welkom is. Participeren met de omgeving. De dochter van Martha kwam binnen met haar baby. Medewerkers die al met de schoonmaak bezig waren. Technische mensen die de laatste bedradingen aan het leggen waren. Gordijnen die in de stad opgehaald moesten worden, etc. etc.


We mogen aan de 1e nieuwe medewerkers volgende week een JG inspiratie event organiseren. We kijken er al helemaal naar uit. Dit wordt een prachtig complex met

mooie medewerkers.


Op 27 en 28 november staan de deuren van Het Andere Wonen aan Noordvliet 37 te Leeuwarden van 12.00uur tot 16.30u open.


Martha bedankt voor de rondleiding en we zien elkaar dinsdag de 30e. Het gaat een bijzonder event worden!!!

338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Pas dan kan je goed leven"

Mem wordt al blij van het 2e nummer van ons JG Magazine. Door haar dementie verliest ze beetje bij beetje de woorden en de betekenis van alle woorden. Toch lukt het haar nog om teksten voor te lezen.

Comments


bottom of page