top of page

Gezocht... mooie voorbeelden van zorginstellingen"Wie of welke organisatie mag niet ontbreken in ons volgende JG Magazine"

Welke woonzorgvoorziening/ zorginstelling is het beste voorbeeld van werk- en leefplezier van Nederland.


#zorgprofessionals van een zorgorganisatie schroom niet en tag je werkplek en/ of je leidinggevende als je trots bent op waar je werkt!


Wie weet bent u wel dé nieuwe en eerst leidende zichtbare organisatie die echt een verandering gaat maken in deze uitdagende tijden van het Zorglandschap.

Laat de hele samenleving zien dat de zorg niet alleen maar negatief is!


Met een kritische blik wordt ons JG Magazine bekeken door Mem. Mem heeft dementie en woont in een kleinschalige woonvorm. We nemen haar regelmatig mee waar ze ontzettend van geniet.


Mem is mijn inpiratie net als de moeder van Jan voor Jan was. Samen maken we de wereld voor mensen met dementie nog mooier.


Het JG Magazine is voor ons weer een stapje verder om alle mooie voorbeelden in de zorg te laten zien aan iedereen in onze samenleving. We kunnen zoveel van elkaar leren! Goed nieuws is echt nieuws! Waardering en respect hebben we allemaal nodig, thuis en op de werkplek!


Gisteren las ik een uitspraak van de hoogleraar Paul Verhaeghe, klinisch psycholoog en hoogleraar aan de UGent, die zei: ""Om een hardnekkige misvatting over burn-outs de wereld uit te helpen: het heeft niets te maken met te hard werken. Wel met onvoldoende autonomie, en een gebrek aan sociale waardering op de werkplek."


Nadat Mem het magazine grondig had doorgebladerd zie ze: "Dat heb je heel goed gedaan". Wow, dat is nog eens een compliment.


Het papier dat gebruikt wordt is PaperWise Earth Pact. Dit is gemaakt van landbouwafval. De toekomst is belangrijk voor ons.


"SAMEN MET ELKAAR" - mem


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Pas dan kan je goed leven"

Mem wordt al blij van het 2e nummer van ons JG Magazine. Door haar dementie verliest ze beetje bij beetje de woorden en de betekenis van alle woorden. Toch lukt het haar nog om teksten voor te lezen.

Comentarios


bottom of page