top of page

Interview met Marga Waanders burgemeester van de gemeente Waadhoeke

Allemaal vandaag naar Leeuwarden!!!!!!!!

"Mijn moeder heeft elke avond de #MEMBear vast en hoort haar zoon en dochter. Sinds de tijd dat zij hem heeft slaapt ze goed zonder medicijnen. Het is een wonder.............. Ik gun iedereen met dementie zo'n MEM-Bear"

Jacqueline Visser Zij doet mee aan de #SUP11CityTour "En dat ga ik doen voor een goed Doel – De MEM-Bear. De MEM-Bear is een handgemaakte unieke beer met beweegbare armen, benen en hoofd en met een opnamemodule voor een gepersonaliseerd bericht met uw eigen stem om uw dierbaren nog meer liefde en verbinding te geven. Deze beer geeft liefde & verbinding met uw eigen stem. U spreekt een persoonlijk bericht in op een geluidsmodule en deze module wordt in de beer geplaatst. Dit geeft rust en plezier bij uw dierbare als u er even niet kunt zijn"

Vrijdag hadden wij een interview met Marga Waanders burgemeester bij de gemeente #Waadhoeke. Zij vindt het een prachtig project.

Het hele interview staat op onze website Jangrietje.nl

U kunt nog doneren op https://lnkd.in/dqQfCX8c zodat we zoveel mogelijk MEM-Bears kunnen weggeven. Vanmiddag is het einde van deze zware tocht.

Er is verdrietig nieuws!!! Bear Janneman die op alle flyers staat heeft Grietje gisteren vergeten bij haar broer en schoonzus Saskia van der Heide-Herwig Hij zal er niet bij zijn..............

Weet u nog iemand met dementie in Friesland die een MEM-bear hard nodig heeft meld u zich dan aan. https://youtu.be/XWU1Pb1qqIU


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Pas dan kan je goed leven"

Mem wordt al blij van het 2e nummer van ons JG Magazine. Door haar dementie verliest ze beetje bij beetje de woorden en de betekenis van alle woorden. Toch lukt het haar nog om teksten voor te lezen.

Commentaires


bottom of page