top of page

Jongeren, kom in de zorg werken!!!


"Zorg doe je met je hart en daar kom ik hier elke dag voor"


Wij noemde dit al in het filmpje. Dit is een voorbeeld in de zorg hoe het zou kunnen. Zulke medewerkers moet je trots op zijn. Zij zijn een mooi voorbeeld.

We Grietje (Grace) van der Heide 🌻 waren op uitnodiging van Mariëlle Bartholomeus op bezoek bij de zorginstelling Waerthove van de Rivas Zorggroep . Een prachtige rondleiding van Armanda de Jager, zorgregisseur op de PG afdeling.


Op deze afdeling zou ik zo aan het werk gaan. We spraken een mevrouw die in het huis woonde en zij was super tevreden. Haar echtgenoot had in de baggerindustrie gewerkt. Hoe kan het ook in Sliedrecht.


Leuk om weer even in dit gebied te zijn. Mijn vader was als ingenieur werkzaam op een laboratorium van IHC Smit Kinderdijk. Door zijn werkzaamheden waren wij vanuit Leiden naar Nieuw Lekkerland verhuisd. Zodoende heb ik daar een aantal jaren gewoond. We hadden een prachtig uitzicht op de 19 molens. Het behoort nu tot het Unesco Werelderfgoed. Uiteindelijk zijn mijn ouders de laatste jaren in Sliedrecht gaan wonen. Na het bezoek heb ik nog een bezoek gebracht aan de Algemene Begraafplaats Sliedrecht waar mijn ouders begraven liggen. Vreemd om hier na jaren weer even terug te zijn.


Mariëlle, Armanda en andere medewerkers van Waerthove bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en dat we even in de keuken van jullie zorginstelling mochten kijken.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Pas dan kan je goed leven"

Mem wordt al blij van het 2e nummer van ons JG Magazine. Door haar dementie verliest ze beetje bij beetje de woorden en de betekenis van alle woorden. Toch lukt het haar nog om teksten voor te lezen.

Comments


bottom of page