top of page

Mem haar wens is uitgekomen

Mem had een hele grote glimlach op haar gezicht toen mijn broer en schoonzus met de kinderen haar kwam ophalen voor de verjaardag van mijn dochter.


Wat heeft ze genoten van haar gezin. Het klopte helemaal, samen met elkaar, haar echtgenoot en al haar kinderen en kleinkinderen met aanhang bij elkaar.
Heerlijk hebben we geluncht en heerlijk zat zij te smikkelen. Haar dementie was er gewoon even niet meer. Ze sprak duidelijk en was volledig bewust van haar omgeving. Ze vond wel dat er veel mensen in Egmond aan Zee waren.


Gezellig liepen we met zijn allen naar het strand. Mem liep achter haar rollator en we moesten al onze strandspullen in het mandje doen. Die konden mooi naast de beren liggen. Op het strand ging de rollator niet bepaald makkelijk door het zand en mijn sterk neefje schoot tot hulp.


Genietend van haar kinderen die het water in vlogen stond ze te kijken. Later ging ze op het kleed liggen, uit de wind. Ik lag naast haar en ze vertelde wat ze zag in de wolken.


Alles was perfect.... precies zoals het moest zijn. Dit had ik niet meer verwacht. De dagen ervoor lag ze nog in bed, opgekruld en met pijn in haar buik omdat haar ontlasting was ontregeld. Ze was ver weg en niet meer te verstaan.

Met dank aan de super goede verzorging en aandacht in Veld-Zicht kwam ze er weer bovenop.Een cadeautje was deze dag!" GENIET VAN ALLES ELKE DAG" - Mem

Wanneer geef jij jezelf eens een cadeautje of een ander?


Ik weet nog wel een cadeau waar je blij van wordt; ons JG Magazine

128 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page