top of page

Mem keurt ons JG MagazineMet een kritische blik wordt ons JG Magazine bekeken door Mem. Mem heeft dementie en woont in een kleinschalige woonvorm. We nemen haar regelmatig mee waar ze ontzettend van geniet.


Mem is mijn inpiratie net als de moeder van Jan voor Jan was. Samen maken we de wereld voor mensen met dementie nog mooier.

Het JG Magazine is voor ons weer een stapje verder om alle mooie voorbeelden in de zorg te laten zien aan iedereen in onze samenleving. We kunnen zoveel van elkaar leren! Goed nieuws is echt nieuws! Waardering en respect hebben we allemaal nodig, thuis en op de werkplek!


Gisteren las ik een uitspraak van de hoogleraar Paul Verhaeghe, klinisch psycholoog en hoogleraar aan de UGent, die zei: ""Om een hardnekkige misvatting over burn-outs de wereld uit te helpen: het heeft niets te maken met te hard werken. Wel met onvoldoende autonomie, en een gebrek aan sociale waardering op de werkplek."


Nadat Mem het magazine grondig had doorgebladerd zie ze: "Dat heb je heel goed gedaan". Wow, dat is nog eens een compliment.


De laatste puntjes zijn op de i gezet. We hebben zelfs nog 4 pagina's toegevoegd en definitieve order is naar een milieuvriendelijke drukker gegaan.

Het papier dat gebruikt wordt is PaperWise Earth Pact. Dit is gemaakt van landbouwafval.


Heeft u interesse, meld u aan voor de interesselijst op deze link https://www.jangrietje.nl/jgmagazine


SAMEN KUNNEN WE DE ZORG NOG MOOIER MAKEN VOOR UW DIERBAREN MAAR OOK VOOR U IN DE TOEKOMST!69 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Greta Schepers
Greta Schepers
Apr 28, 2022

Fijn om te lezen dat het magazine goedgekeurd is en zelfs nog een toevoeging heeft gekregen. Mooi!!!! Ik kijk er echt meer en meer naar uit 🤗🤗🙏

Like
bottom of page