top of page

"Mijn frustratie gaat jou niet helpen"
Ik sla mijn ogen toe en er rolt een traan over mijn wang. Een luchtig briesje voel ik over mijn armen en daar krijg ik kippenvel van.

Je weet het verstandelijk zo goed en toch doe je het zelf niet, je blijft maar knokken en doorgaan terwijl je lichaam al zoveel signalen heeft gegeven.


Het voelt als falen terwijl ik succes na succes behaal. Cadeautjes en complimenten vind ik moeilijk. Die ander is belangrijk, die wil ik graag helpen.


"Nee, ik wil die MEM-Bear niet voor mijn moeder", hoorde ik iemand zeggen. Zijn moeder was net in een woonzorgvoorziening gaan wonen en voelde zich alleen. "Hoe kun je dit je moeder nu ontzeggen, je kunt haar met jouw stem enorm helpen," wilde ik van de daken roepen.


Goede les voor mij om mijn focus te veranderen naar wie wel hulp wil.

De Beren helpen enorm veel mensen, maar er is blijkbaar geen behoefte aan. Dit heeft me doen besluiten om de beren die er nu nog zijn in de uitverkoop te doen en alleen op bestelling nog beren te maken.


kIJK SNEL NAAR DE UNIEKE MEM-BEARS, KLIK HIERONDER!

KRIJG EEN KORTING VAN 15% OP ALLE BEREN MET CODE: ZOMERSALE15
292 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page