top of page

Nominatie voor de Goudenclownsneusprijs

Ik heb vanmorgen het 'MEM-beer' initiatief van Grietje van der Heide genomineerd voor 'de Goudenclownsneusprijs'. Dit is een nieuwe prijs in de zorg, in het leven geroepen door Arno Huibers.


Deze stimuleringsprijs is voor personen of organisaties met bijzondere projecten voor een glimlach in de wereld van mensen met dementie of bij mensen met verstandelijke handicap.


De MEM-beer die Grietje samen met haar moeder gemaakt heeft, geeft liefde en verbinding met je eigen stem middels een geluidsmodule in de beer.


Grietje zorgt voor haar moeder met FTD en heeft o.a. ook een prachtig boek gemaakt om samen met mensen met dementie te lezen en te maken. De MEM-beren die ze nu maakt zijn oorspronkelijk door haar moeder ontworpen. Ze toveren een lach op ieders gezicht.


Grietje en haar moeder zijn te volgen via diverse sociale media. Ze deelt regelmatig filmpjes samen met haar moeder. Hiermee geeft ze een inkijkje hoe ze haar veranderde relatie met haar moeder vorm geeft. Grietje kiest ervoor om het mooie uit haar moeder te halen en dat doet ze met veel liefde.


- door Gerja Visscher -


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page