top of page

"Real Women"

Yessssss, Mem op bezoek en dat is altijd leuk. Mem heeft dementie, maar is dit belangrijk?

Ik benoem het vaak en waarom doe ik dit eigenlijk. Niet om haar als slachtoffer neer te zetten. In tegendeel, Mem is een hele sterke vrouw... een real woman!!


Wat heeft Mem al ontzettend veel mensen geholpen en geïnspireerd.


We reden met Mem naar een restaurant, ze stapte uit en het eerste zwarte veertje lag op straat. "Die", zei ze. Ik pakte dit veertje op. Een paar passen verder lag er nog een veertje. Ze wees er weer naar. Geen idee waarom ik die liet liggen. We liepen de straat over en voor de deur van dit restaurant lag een hele grote zwarte veer. Ook hier wees ze naar en deze mooie veer pakte ik op. Mem is mijn engel.


Mem heeft altijd van die raamwerkjes gemaakt met engeltjes erin. Elk veertje dat ze vond stak ze dan in dit raamwerkje. Ook gaf ze Jan een keramieken engeltje. Haar boodschappen zijn altijd magisch en wonderbaarlijk. Ze gaf me teksten die me op dat moment niets zeiden, maar later een grote betekenis kregen. Op een gegeven moment was ze super blij voor me dat ik eindelijk een vriend had, maar ik wist van niets. Dat moment dat ze me vroeg of ik nog brood had gehaald... huuu. Die ochtend waren Jan en ik brood vergeten te kopen.


Mem raakt letterlijk haar woorden kwijt en de betekenis van woorden, maar haar aanwezigheid maakt dat iedereen die spiegel krijgt die hij of zij nodig heeft om verder in zijn leven te komen.


Mem geeft mij energie om door te gaan met onze missie. Mem is bij me op de momenten dat het moeilijk is.


Als jij dit leest en jij voelt deze energie.... de energie van liefde.... dan past deze engel Mem ook op jou.


"REAL WOMEN"
aren't perfect,
perfect women aren't real

Mem is zo zorgzaam en wij willen graag nog meer mensen blij maken.

Door jouw steun kan dit.34 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Greta Schepers
Greta Schepers
Jun 01, 2022

Zo ontzettend veel liefde .....prachtig 🙏🥰❤️

Like
bottom of page