top of page

Wonen in een kasteelWe komen steeds verder in de Floris V route. Bodegraven en Woerden waren belangrijke steden in de tijd van Floris V


Een stukje uit de geschiedenis.

'Graaf Floris V van Holland kocht in 1282 het gebied Bodegraven waaronder ook Woerden. Hij gaf al snel het Beheer over aan zijn jonge zoon Jan'


We kwamen in het kasteel Woerden de initiatiefneemster te spreken van de woongroep Abrona. Hier waren 28 appartementen waar mensen met een beperking woonde.


We kwamen zomaar binnenvallen maar men nam de tijd om ons rond te leiden. Geweldig om zo te wonen en wat een passie bij de medewerkers. Dank Abrona voor jullie gastvrijheid.


Gistermiddag zijn we aangekomen in Kaatsheuvel. Geen Efteling maar een schitterende locatie de Vossenberg. Onderdeel van zorggroep Elde Maasduinen.


We werden als een prins en prinses ontvangen in de kapel door Angela Rokven.Een schitterende kamer in een indrukwekkende woonvoorziening. Gisteravond hadden we een geweldig optreden van de zorgmedewerkers en een bewoner die ons een muziekstuk ten gehore bracht. Het was een gezellige boel. Mijn moeder had dit fantastisch gevonden.


We worden zo geholpen met wassen en aankleden😊


U hoort er meer over.41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page